• Starting at a brand new school is a big change for such young children, so it is important to set a schedule that can be followed everyday.  Below you can find the daily schedule for our classroom.  

    Room 108 Schedule

    Mrs. Branco and Mrs. Clark

     

    Breakfast & Bathroom 8:15 – 8:45 (30 mins)

    Greeting Time 8:45 – 8:55 (10 mins)

    Planning Time 8:55 – 9:00 (5 mins)

    Work Time 9:00 – 10:00 (1 hour) Para Prep 9:40 - 9:55

    Clean Up Time 10:00 – 10:05 (5 mins)

    Recall Time 10:05 – 10:15 (10 mins)

    Bathroom 10:15 – 10:25 (10 mins)

    Large Group Time 10:25 – 10:45 (20 mins)

    Small Group Time 10:45 – 11:05 (20 mins)

    Bathroom and Lunch Time 11:05 – 11:40 (35 mins)

    Rest Time 11:40 – 12:40 (1 hour)

    Gross Motor 12:40 – 1:40 (1 hour) Para Prep 12:55 – 1:10

    Bathroom 1:40 – 1:50 (10 mins)

    Snack Time 1:50 – 2:00 (10 mins)

    Work Time/Dismissal 2:00 – 3:00 (1 hour)